SAVINOLI comm.v. importeert en verdeelt wijnen voor particulieren, wijnwinkels en horeca.

De  wijnen worden met zorg geselecteerd en van een aantal is Savinoli de exclusieve verdeler.

Wijn blijft voor SAVINOLI een edel product dat mensen verwent!

 

Zij heeft tevens een eigen kwalitatieve olijfolie onder haar eigen merknaam ‘SAVINOLI’.

Importeur van klasse wijnen en olijfolie

Savinoli

logo savinoli.PNG

Legubest is een leverancier voor fruit en groenten voor kleine of grote volumes. Bij dit jonge familiebedrijf ligt de focus op versheid, kwaliteit en een klantgerichte aanpak. U mag zich dagelijks verwachten aan verse producten die net geoogst werden. U wordt geholpen door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die uw producten snel én aan een correcte prijs voor u klaarleggen of aan huis leveren op het tijdstip van uw keuze.

Leverancier voor fruit en groenten

Legubest

logo legubest_bewerkt.png

In de Vennestraat, op het kruispunt met de Hoefstadstraat, staan twee panden die iconisch zijn voor de Genkse cultuurgeschiedenis. Het geboortehuis van mode-icoon Martin Margiela en Discobar Peters, het 'Huis van Betty', waar de eerste exemplaren van 'Marina', de wereldhit van Rocco Granata over de toonbank gingen. Op dat eerste label heet Rocco overigens nog Roco.

De twee panden werden één, zorgvuldig beschermd door een glazen gevel en binnenin uitgebouwd tot een thuis voor ambachten en creatieve beroepen. Interieurarchitecte en kunstenares Else Bijnens, die samen met haar dochter dit kunsthuis runt, ontvangt je er hartelijk. Van woensdag tot zaterdag kan je er elke namiddag binnenlopen, er ronddolen door het bijzonder ingerichte interieur, de werken bekijken van de zeven zomerexposanten en een stapje zetten in de 'tuin van Betty',

Platform voor ambachten en kunsten

Breed

logo breed.PNG